Skip to main content

Reset je Brein training

Behandeling van ADHD en ADD bij volwassenen en kinderen

Zoek je een effectieve behandeling van ADHD en ADD bij volwassenen en kinderen zonder medicatie? Maak kennis met neurofeedback training.

Wat is neurofeedback training en hoe werkt het?

Tijdens deze training leer je heel makkelijk hoe je jouw hersenen meer in balans kunt brengen. Door deze balans te bereiken, heb je minder last van ADHD of ADD. Maar je hebt ook minder last van faalangst, je leert fijner, slaapt lekkerder en voelt je rustiger. Je draait weer mee en bent jezelf.

Het is een veilige en effectieve methode om de hersenen te trainen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Iedereen is welkom, al richt ik mij in het bijzonder op kinderen en jongvolwassenen omdat vooral zij zoveel last ervaren van ADHD en ADD.

Reset je Brein training

Hoe gaan we te werk?

1. Je neemt plaats in een heerlijke comfortabele lounge stoel.

2. Je krijgt vijf sensoren op je hoofd geplakt. Deze registreren de hersenactiviteit tijdens het luisteren en dit wordt doorgegeven aan mijn computer. Ik analyseer deze.

3. Je krijgt een koptelefoon op en kijkt ondertussen naar je favoriete film of luistert naar je favoriete muziek. Verder hoef je NIETS te doen! Dit is een heerlijk momentje voor jezelf. Je voelt niks van de training.

4. Als er instabiliteit in de hersenactiviteit Is, wordt het geluid even kort onderbroken. Deze onderbrekingen geven je hersenen extra informatie die nodig is om jouw brein beter in balans te brengen. Jouw brein corrigeert zich en past zich aan. Jij hoeft verder alleen maar achterover te zitten in een stoel.

5. Na maximaal 35 minuten ben je klaar en heeft je brein zich kunnen ‘resetten’. Ik vertel je daarna graag over mijn bevindingen.

Reset je Brein Training

Resultaten van de Reset je Brein training na 4 maanden voor ADHD en ADD

  • Focus en fijne concentratie Neurofeedback training helpt bij het verbeteren van de focus en concentratie. Het traint de hersenen om zich te concentreren op specifieke taken, waardoor het gemakkelijker wordt om productief te zijn op school of op het werk.
  • Bye bye angst en vervelende stress
    Neurofeedback therapie helpt bij het verminderen van angst en stress. Door de hersenactiviteit te trainen en te stabiliseren, verlaagt neurofeedback jouw stress en ben je positiever.
  • Lekker slapen
    Neurofeedback helpt bij het verbeteren van de slaapkwallteit. Je hebt minder last van slapeloosheid, waardoor je overdag meer energie en rust ervaart.
  • Goede cognitieve vaardigheden zoals een beter geheugen, snellere reactie, je lost problemen makkelijk op en jouw ruimtelijk inzicht.

Reset je Brein training

Wat zijn de bewijzen dat het werkt? 

Er zijn talloze studies uitgevoerd naar de effectiviteit van neurofeedback bij verschillende aandoeningen, waaronder ADHD, angststoornissen, depressie, epilepsie en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Over het algemeen suggereren deze studies dat neurofeedback effectief kan zijn bij het verminderen van symptomen van deze aandoeningen.

De kwaliteit van de onderzoeken en de resultaten variëren. Er is voor een goede wetenschappelijke onderbouwing meer onderzoek nodig. Wat ik weet en ervaren heb, is dat al mijn klanten vooruitgang ervaren. Kijk maar naar alle reviews. Dat is mijn eigen onderzoek, ook goud waard.

Reset je Brein Training

Waarom zou je voor Healthy Brain Studio kiezen?

Hoi, ik ben Daniëlle Jansen, een gecertificeerde Neurofeedback trainer met jarenlange ervaring in het werken met mensen met mentale gezondheidsproblemen. Na uitbehandeld te zijn geweest bij de psycholoog, bleek Neurofeedback mijn redding.

Meer focus en concentratie

Neurofeedback training verbetert jouw focus en concentratie. Het traint de hersenen om zich te concentreren op specifieke taken, waardoor het gemakkelijker wordt om productief te zijn op school of op het werk.

Lekker slapen

Neurofeedback verbetert ook de slaapkwaliteit. Je hebt minder last van slapeloosheid, waardoor je overdag meer energie en rust ervaart.

Minder angst en stress

Neurofeedback therapie vermindert angst en stress. Door de hersenactiviteit te trainen en te stabiliseren, verlaagt neurofeedback jouw stressniveau en ben je positiever.

Reset je Brein Training

Wat is de investering?

Probeersessie

Wil je eerst een keer ervaren wat het is en hoe het werkt? Dat kan! Je kunt na ons adviesgesprek een eenmalige probeersessie doen voor € 40 (incl. btw). Je betaalt ter plekke met pin.

Reset je Brein Programma

In het speciale programma ‘Reset je brein’ gaan we 4 maanden samen aan de slag voor € 1100 (incl. btw).

In deze 4 maanden kom je 15 keer de training volgen voor het beste resultaat. Je bespaart € 100 als je 15 trainingen in 1 keer afspreekt. Je kunt gemakkelijk betalen met pin. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen.

De 1e maand kom je 2 keer in de week, de 2e maand kom je 1 keer in de week, in de 3e maand kom je om de 2 weken en vervolgens kom je 1 x in de maand. De frequentie neemt dus af naarmate jouw klachten verminderen. Het is mogelijk om voor of na school of werk af te spreken, want je kunt bij mij terecht op maandag tm vrijdag van 7 tot 20 uur en op zaterdag tussen 8 en 16 uur.

Losse trainingen

Losse trainingen zijn € 80 (incl. btw). Je kunt gemakkelijk betalen met pin.

×

 

Hoi!

Klik hieronder om je de chat te beginnen.

× Vraag of gratis adviesgesprek?