Skip to main content

Reviews

Blije klanten

We willen graag jouw mening horen! Als gewaardeerde klant van Healthy Brain Studio nodig ik je uit om een review achter te laten over jouw ervaring bij ons. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan jouw behoeften.

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in en deel jouw gedachten met mij. Ik ben benieuwd naar jouw mening en stel jouw tijd en moeite zeer op prijs.

  Reviews

  Blije klanten

  Onze zoon was volgens de schooljuf nogal druk en zou wel eens ADHD kunnen hebben. Na een psychologische test zijn we gaan experimenteren met medicatie, maar we herkenden ons kind niet meer terug dus op zoek naar een alternatieve behandeling. Via zoeken op Google kwamen we op Neurofeedback training. Wellicht niet 100% wetenschappelijk bewezen, maar aan de andere kant kan het ook geen kwaad dus gewoon maar gaan proberen. Uiteindelijk voor Healthy Brain Studio gekozen vanwege de ADHD specialisatie. De behandeling is nog bezig maar we zien duidelijk progressie bij onze zoon. Jammer dat deze behandeling niet door verzekeraars wordt vergoed!

  PeterNeurofeedback training voor kinderen

  Als ik eerlijk ben was ik een beetje sceptisch over neurofeedback toen ik er voor het eerst over hoorde. Er is nog maar weinig wetenschappelijk bewijs. Maar we waren het zoeken naar een oplossing voor onze dochter beu en wilden niet aan de medicatie voor ADHD. Ik was op zoek naar een behandeling die zowel effectief als kindvriendelijk was. De neurofeedback training bij Daniëlle was echt een gamechanger. De kindvriendelijke aanpak voelt snel vertrouwd en mijn dochter kijkt zelfs uit naar de sessies. Zelf hoeft ze eigenlijk niks te doen, alleen maar naar haar favoriete filmpjes kijken. Makkelijker kan bijna niet. Het was verrassend hoe snel we verbetering zagen: ze voelt zich rustiger, kan zich beter concentreren en we hebben weer een blij kind. Dit alles zonder bijwerkingen en medicatie, een groot pluspunt. We blijven wel terugkomen voor ‘onderhoud’. Ontzettend bedankt Daniëlle voor jouw hulp!

  LisetteNeurofeedback training voor kinderen

  Wij zijn erg tevreden over het traject. Daniëlle sluit goed aan bij onze dochter. Het voelde meteen vertrouwd. Onze dochter heeft tijdens de behandelingen lekker filmpjes gekeken waardoor het voor haar niet als vervelend werd ervaart. Ze vond het leuk om naar toe te gaan. We zagen na 8 keer al resultaten en die bleven zich ontwikkelen. Ze kon zich beter concentreren op school. Thuis zagen we ook terug dat ze beter kon blijven zitten op haar kont. En vaker langere periodes iets voor zichzelf kon doen en bleef doen zonder constant de bevestiging nodig te hebben. Er heerst rust nu. Dus wij bevelen Daniëlle iedereen!

  BrendaNeurofeedback trainingen voor kinderen

  Voor onze dochter met ADHD zijn wij terecht gekomen bij Healthy Brain Studio om te starten met neurofeedback training. Zij is erg creatief en wilde geen medicatie omdat ze bang is haar creatieve skills te verliezen. Het geeft haar meer rust in het hoofd waardoor ze alles beter kan overzien. Omdat ik dit resultaat zag ben ik zelf ook gegaan. Juist omdat er in mijn hoofd ook behoorlijk chaos kan zijn. Naast het feit dat ik rustiger voel van binnen, slaap ik ook beter !!!

  Danny en BiancaNeurofeedback trainingen voor kinderen
  Laat een review achter
  ×

   

  Hoi!

  Klik hieronder om je de chat te beginnen.

  × Vraag of gratis adviesgesprek?