Skip to main content

Gratis adviesgesprek

Tarieven neurofeedback training

Als eerste maken we kennis en laat ik je alles even zien zodat je er een gevoel bij krijgt. We bespreken waar je last van hebt en wat je wilt bereiken. Ik maak een persoonlijk behandelplan en dan gaan we in de volgende sessie echt aan de slag met de training.

Het hangt natuurlijk af van wat je wilt bereiken, maar houdt rekening met minimaal 15 sessies, maximaal 30. De Ie maand kun je het beste 2 keer in de week komen, de 2e maand kom je 1 keer in de week. In de 3e maand kom je om de 2 weken en vervolgens kom je 1 x in de maand. De frequentie neemt dus af naarmate jouw klachten verminderen. Het is mogelijk om voor of na school of werk af te spreken, want je kunt bij mij terecht op maandag tm vrijdag van 7 tot 20 uur en op zaterdag tussen 8 en 16 uur.

Probeersessie

Wil je eerst een keer ervaren wat het is en hoe het werkt? Dat kan! Je kunt na ons adviesgesprek een eenmalige probeersessie doen voor € 40 (incl. btw). Je betaalt ter plekke met pin.

Reset je Brein Programma

In het speciale programma ‘Reset je brein’ gaan we 4 maanden samen aan de slag voor € 1100 (incl. btw).

In deze 4 maanden kom je 15 keer de training volgen voor het beste resultaat. Je bespaart € 100 als je 15 trainingen in 1 keer afspreekt. Je kunt gemakkelijk betalen met pin. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen.

De 1e maand kom je 2 keer in de week, de 2e maand kom je 1 keer in de week, in de 3e maand kom je om de 2 weken en vervolgens kom je 1 x in de maand. De frequentie neemt dus af naarmate jouw klachten verminderen. Het is mogelijk om voor of na school of werk af te spreken, want je kunt bij mij terecht op maandag tm vrijdag van 7 tot 20 uur en op zaterdag tussen 8 en 16 uur.

Losse trainingen

Losse trainingen zijn € 80 (incl. btw). Je kunt gemakkelijk betalen met pin.

Annuleren of afzeggen

Als je onverwachts verhinderd bent voor een afspraak, dan kun je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren door een appje te sturen naar 06 31964359 of een e-mail info@healthybrainstudio.nl.

Als je binnen 24 uur afzegt, kan ik de gereserveerde tijd niet meer inzetten voor een andere cliënt. In dat geval betaal je 50% van het geldende tarief van de afspraak, ongeacht de reden van afzegging.

×

 

Hoi!

Klik hieronder om je de chat te beginnen.

× Vraag of gratis adviesgesprek?