Skip to main content

Over

Daniëlle Jansen van Healthy Brain Studio

Ik ben Daniëlle, de drijvende kracht achter Healthybrain Studio en gecertificeerd Neurofeedback trainer.

Ik zat ooit op het punt waar jij nu misschien zit: radeloos omdat niks hielp tegen die waardeloze concentratie. Bij mij kwam het door een vechtscheiding. Die blokkeerde mijn emoties en bij de psycholoog was ik uitbehandeld. Mijn redding? Een boek over neurofeedback training. Na een proefsessie veranderde alles: ik kon emoties loslaten, kreeg rust in mijn hoofd en vond een nieuwe manier om met uitdagingen om te gaan. Wat een verschil!

Hierdoor is mijn passie voor neurofeedback geboren. Met de Neuroptimal opleiding, orthomoleculair advies en medisch-psychologische kennis op zak, zie ik enorme kansen om mensen met ADHD of dyslexie te helpen, zónder medicatie zoals Ritalin.

Het allerliefste werk ik met kinderen en jongvolwassenen. Hun onbevangenheid en eerlijkheid, en hun zichtbare vooruitgang, maken mij elke keer weer gelukkig. Als ze opbloeien door mijn training, voel ik dat ik het juiste pad heb gevonden. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

In mijn vrije tijd geniet ik van etentjes, films in de bioscoop of thuis, en zomerse barbecues met vrienden.

Authenticiteit en eerlijkheid staan bij mij voorop. Bij mij weet je precies waar je aan toe bent en alles gaat in overleg.

Ben je nieuwsgierig naar neurofeedback? Zet de spannende eerste stap en probeer een proefsessie. Je merkt direct verschil!

Speciaal voor werkenden en schoolgaande kinderen heb ik ruime openingstijden. Je kunt bij mij ’s ochtends al om 7 uur terecht, of juist in de avond tot 20 uur. Ook op zaterdag ben je van harte welkom!

Reviews

Blije klanten

Onze zoon was volgens de schooljuf nogal druk en zou wel eens ADHD kunnen hebben. Na een psychologische test zijn we gaan experimenteren met medicatie, maar we herkenden ons kind niet meer terug dus op zoek naar een alternatieve behandeling. Via zoeken op Google kwamen we op Neurofeedback training. Wellicht niet 100% wetenschappelijk bewezen, maar aan de andere kant kan het ook geen kwaad dus gewoon maar gaan proberen. Uiteindelijk voor Healthy Brain Studio gekozen vanwege de ADHD specialisatie. De behandeling is nog bezig maar we zien duidelijk progressie bij onze zoon. Jammer dat deze behandeling niet door verzekeraars wordt vergoed!

PeterNeurofeedback training voor kinderen

Als ik eerlijk ben was ik een beetje sceptisch over neurofeedback toen ik er voor het eerst over hoorde. Er is nog maar weinig wetenschappelijk bewijs. Maar we waren het zoeken naar een oplossing voor onze dochter beu en wilden niet aan de medicatie voor ADHD. Ik was op zoek naar een behandeling die zowel effectief als kindvriendelijk was. De neurofeedback training bij Daniëlle was echt een gamechanger. De kindvriendelijke aanpak voelt snel vertrouwd en mijn dochter kijkt zelfs uit naar de sessies. Zelf hoeft ze eigenlijk niks te doen, alleen maar naar haar favoriete filmpjes kijken. Makkelijker kan bijna niet. Het was verrassend hoe snel we verbetering zagen: ze voelt zich rustiger, kan zich beter concentreren en we hebben weer een blij kind. Dit alles zonder bijwerkingen en medicatie, een groot pluspunt. We blijven wel terugkomen voor ‘onderhoud’. Ontzettend bedankt Daniëlle voor jouw hulp!

LisetteNeurofeedback training voor kinderen

Wij zijn erg tevreden over het traject. Daniëlle sluit goed aan bij onze dochter. Het voelde meteen vertrouwd. Onze dochter heeft tijdens de behandelingen lekker filmpjes gekeken waardoor het voor haar niet als vervelend werd ervaart. Ze vond het leuk om naar toe te gaan. We zagen na 8 keer al resultaten en die bleven zich ontwikkelen. Ze kon zich beter concentreren op school. Thuis zagen we ook terug dat ze beter kon blijven zitten op haar kont. En vaker langere periodes iets voor zichzelf kon doen en bleef doen zonder constant de bevestiging nodig te hebben. Er heerst rust nu. Dus wij bevelen Daniëlle iedereen!

BrendaNeurofeedback trainingen voor kinderen

Voor onze dochter met ADHD zijn wij terecht gekomen bij Healthy Brain Studio om te starten met neurofeedback training. Zij is erg creatief en wilde geen medicatie omdat ze bang is haar creatieve skills te verliezen. Het geeft haar meer rust in het hoofd waardoor ze alles beter kan overzien. Omdat ik dit resultaat zag ben ik zelf ook gegaan. Juist omdat er in mijn hoofd ook behoorlijk chaos kan zijn. Naast het feit dat ik rustiger voel van binnen, slaap ik ook beter !!!

Danny en BiancaNeurofeedback trainingen voor kinderen
Laat een review achter
×

 

Hoi!

Klik hieronder om je de chat te beginnen.

× Vraag of gratis adviesgesprek?