Skip to main content

Reset je Brein training

Wat is Neurofeedback training?

Tijdens deze training leer je heel makkelijk hoe je jouw hersenen meer in balans kunt brengen. Door deze balans te bereiken, heb je minder last van ADHD of Dyslexie. Maar je hebt ook minder last van faalangst, je leert fijner, slaapt lekkerder en voelt je rustiger. Je draait weer mee en bent jezelf.

Het is een veilige en effectieve methode om de hersenen te trainen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Iedereen is welkom, al richt ik mij in het bijzonder op kinderen en jongvolwassenen omdat vooral zij zoveel last ervaren van ADHD en Dyslexie.

Reset je Brein training

Zo verloopt een Neurofeedback sessie

in 5 stappen en 35 minuten:

1. Je neemt plaats in een heerlijke comfortabele lounge stoel.

2. Je krijgt vijf sensoren op je hoofd geplakt. Deze registreren de hersenactiviteit tijdens het luisteren en dit wordt doorgegeven aan mijn computer. Ik analyseer deze.

3. Je krijgt een koptelefoon op en kijkt ondertussen naar je favoriete film of luistert naar je favoriete muziek. Verder hoef je NIETS te doen! Dit is een heerlijk momentje voor jezelf. Je voelt niks van de training.

4. Als er instabiliteit in de hersenactiviteit Is, wordt het geluid even kort onderbroken. Deze onderbrekingen geven je hersenen extra informatie die nodig is om jouw brein beter in balans te brengen. Jouw brein corrigeert zich en past zich aan. Jij hoeft verder alleen maar achterover te zitten in een stoel.

5. Na maximaal 35 minuten ben je klaar en heeft je brein zich kunnen ‘resetten’. Ik vertel je daarna graag over mijn bevindingen.

Reset je Brein Training

Resultaten Reset je Brein neurofeedback training na 4 maanden

  • Focus en fijne concentratie Neurofeedback training helpt bij het verbeteren van de focus en concentratie. Het traint de hersenen om zich te concentreren op specifieke taken, waardoor het gemakkelijker wordt
    om productief te zijn op school of op het werk.
  • Bye bye angst en vervelende stress
    Neurofeedback therapie helpt bij het verminderen van angst en stress. Door de hersenactiviteit te trainen en te stabiliseren, verlaagt neurofeedback jouw stress en ben je positiever.
  • Lekker slapen
    Neurofeedback helpt bij het verbeteren van de slaapkwallteit. Je hebt minder last van slapeloosheid, waardoor je overdag meer energie en rust ervaart.
  • Goede cognitieve vaardigheden zoals een beter geheugen, snellere reactie, je lost problemen makkelijk op en jouw ruimtelijk inzicht wordt beter. Zo haal je betere cijfers op school of ben je productiever op je werk. Op heel veel gebieden merk je verbetering!

Reset je Brein training

Is neurofeedback wetenschappelijk bewezen?

Er zijn talloze studies uitgevoerd naar de effectiviteit van neurofeedback bij verschillende aandoeningen, waaronder ADHD, angststoornissen, depressie, epilepsie en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Over het algemeen suggereren deze studies dat neurofeedback effectief kan zijn bij het verminderen van symptomen van deze aandoeningen.

Maar de kwaliteit van de onderzoeken en de resultaten variëren. Er is voor een goede wetenschappelijke onderbouwing meer onderzoek nodig. Wat ik weet en ervaren heb, is dat het mij geholpen heeft én dat al mijn klanten vooruitgang ervaren. Kijk maar naar alle reviews Dat is mijn eigen onderzoek, ook goud waard.

×

 

Hoi!

Klik hieronder om je de chat te beginnen.

× Vraag of gratis adviesgesprek?